SBS Skill Builders

Word regisseur van je loopbaan!

We zijn met z’n allen op zoek naar de hoogst mogelijke voldoening in alles wat we doen, ook in onze loopbaan.  En daardoor stellen we ons vaak op één of ander moment in onze carrière de vraag of we dat geluk nog wel ten volle vinden in de job die we vandaag uitvoeren, bij de werkgever waar we momenteel actief zijn of in de werk-privé verhouding zoals we die nu ervaren.  Haal je wel het beste uit jezelf en zet je jouw talent optimaal in?   Via loopbaanbegeleiding krijg je de kans om jouw twijfels bespreekbaar te maken.  Een ervaren coach helpt jou inzicht te krijgen in jouw talenten en aspiraties, en tekent samen met jou je loopbaanwensen uit.  Zo krijg je terug innerlijke rust en kan je gemotiveerd verder aan de slag.

Rijzen er (loopbaan)vragen? Contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak.

We zijn vlot bereikbaar

  • Op het nummer 0800 616 71
  • Of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Neem alvast een kijkje op onze website: www.skillbuilders.be

Wij beschikken over een zeer uitgebreid kantorennetwerk en zijn dus ook in uw buurt actief!

Uw loopbaanbegeleiding kan eveneens ’s avonds of op zaterdag georganiseerd worden.

De begeleiding verloopt in volledige discretie tussen u en uw coach.

Loopbaancheques

Dankzij de Vlaamse overheid, kan je gebruik maken van loopbaancheques om je coaching sessies te vergoeden.  Voor slechts € 40 per cheque ontvang je een individuele loopbaancoaching van 4 u (met een waarde van € 550)!  Of je opteert voor een volledig loopbaanchoachingtraject van 8 u voor € 80 (met een waarde van € 1100)!

Succesvol Outplacement

Ontslag is altijd een verlies. Ook al is het soms beter voor beide partijen, de ex-werknemer kampt met vertwijfeling, schaamte en ook onzekerheid over de persoonlijke toekomst. In bepaalde gevallen bent u als werkgever verplicht tot outplacement. Of u kan vrijwillig kiezen voor outplacement. Maar de vraag is telkens: dient u louter uw verplichting na te komen of wilt u een positieve rol spelen in het verwerkingsproces? Kan u afscheid nemen zonder negatieve gevoelens?

Alle bedrijven die, al dan niet vrijwillig, opvang en begeleiding van ontslagen werknemers dienen te organiseren, bieden we alle advies en ondersteuning.

Wist u dat GRAFOC hierbij – onder bepaalde omstandigheden - extra steun vanuit haar organisatie voorziet?  Bel ons voor alle info hieromtrent 053/85.77.70 en vraag naar Kathy Redant.


Drukker op vijf!
Drukker op vijf!
In Jobat verscheen een artikel onder de titel "Welke arbeiders verdienen het meest?" Op de vijde plaats vinden we het…
Lees verder
GRAFOC en Travi coachen uitzendkrachten op de werkvloer
GRAFOC en Travi coachen uitzendkrachten op de werkvloer
Vandaag werd de kick-off gegeven van het nieuwe pilootproject tussen Travi (vormingsfonds Uitzendkrachten) en GRAFOC.  Door een intensieve begeleiding van…
Lees verder
Alle hens aan dek!
Alle hens aan dek!
Met deze slogan moedigt de Vlaamse overheid werkgevers aan om alle werkzoekenden een kans te geven om openstaande vacatures in…
Lees verder
Sectorbevraging TSO-BSO: Resultaten en advies
Sectorbevraging TSO-BSO: Resultaten en advies
In het najaar 2020 uitten de grafische- en papier en karton bewerkende sectoren hun bezorgdheid: Vanaf 2023 zou de opleiding drukken…
Lees verder