Stages

Stagebegeleiding

Stage is voor velen de eerste stap richting beroepsleven.Voor leerlingen, studenten en werkzoekenden in opleiding is dit een moment om verworven vaardigheden, kennis en attitudes te oefenen en uit te breiden. Ze krijgen een beter beeld van het latere beroepsleven, het werkritme, de nodige sociale vaardigheden, arbeidsattitude en verantwoordelijkheidsgevoel. Stages ontwikkelen ook de sociale en persoonlijkheidsvorming.

Wist je…

… dat GRAFOC sinds 2009 zorgt voor stagebegeleiding in samenwerking met VDAB?
… dat jaarlijks meer dan 100 werkzoekenden in opleiding Prepress, Drukken, Drukafwerking en Digital Print Operator bij VDAB Turnhout deze actieve begeleiding krijgen van opleiding tot werkvloer?

Is er een vacature in het stagebedrijf, dan krijg je van ons als werkgever bovendien tips rond mogelijke aanwervingspremies.

Erkend Stagebedrijf Printmediastages.be

q label van grafocSinds 2014 herken je kwalitatieve stagebedrijven aan hun behaalde GRAFOC-Kwaliteitslabel van Erkend Stagebedrijf!

Wil je als onderneming ook deze erkenning behalen? Registreer je online via http://www.printmediastages.be/criteria-erkend-stagebedrijf/aanvraagformulier of contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kandidaat-ondernemingen worden door GRAFOC gecontacteerd om de 11 criteria op www.printmediastages.be te overlopen. Bij positief advies wordt het Kwaliteitslabel uitgereikt voor een looptijd van 2 jaar.

Wist je…

… dat GRAFOC sinds 2014 meer dan 125 kwaliteitslabels uitreikte? Deze bedrijven voldoen aan de opgelegde stagecriteria en worden om de 2 jaar geevalueerd door GRAFOC.
… dat een Erkend Stagebedrijf bovendien 25% meer opleidingssubsidies ontvangt?

Voordelen:


Jouw contact
Henk Van der Beke