GRAFOC-trainingen

GRAFOC is in 3 opleidingssegmenten actief met korte, gerichte maatopleidingen:

Vaktechnisch: GRAFOC opleiding Typo druk en drukafwerking

Rillen, biegen, pregen, ritsen, aanleg, ... alles wat je wil weten over typo drukafwerking kan aan bod komen tijdens deze opleiding. De opleiding is op maat van de nood van je bedrijf en medewerkers, zodat ze gericht kan gegeven worden met het maximale resultaat!
We raden ook steeds een terugkomsessie aan waarbij vragen bij de opgedane ervaring en mogelijke ondervonden problemen kunnen verholpen worden.

Gezondheid & welzijn: Preventie van rugklachten

Van de juiste houding aan je beeldscherm tot op de juiste manier heffen. Tijdens deze 1-daagse training door een ervaren kinesist vertrouwd met de printmedia sector kom je alles te weten om je rug op de juiste manier te gebruiken. In de voormiddag komen algemene ergonomie aan bod, in de namiddag is er per individuele werkplek en check up.

Motiveren & inspireren: GRAFOC opleiding Teamcoaching

Soms zijn er kleine tot grotere conflicten op de werkvloer die voor spanningen zorgen tussen collega’s en in het slechtste geval beïnvloed het ook het productieproces.
Hoe die conflicten aanpakken wordt door onze specialist met kennis van de sector aangepakt en aangeleerd in een maatgericht opleidingstraject, variabel in tijd zolang nodig en gewenst en met de nodige cofidentialiteit.

Op zoek naar een opleiding? Contacteer ons, we gaan op zoek naar de juiste leverancier op maat van je opleidingsnoden!

Tarief GRAFOC-opleidingen

  • Prijzen zijn op maat.
  • Korting wordt voorzien voor PC130 bedrijven


Jouw contact
David Benoit